Post by idetpintoeko on Feb 9, 2022 1:20:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање кристала ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
Ова игра је супер у доброј торти и жеља је тако добра и ако сте победник, имате звезде на дрвету и можете да промените одећу...
Морамо да купимо скоро све у овој игри ако желимо да играмо. 🤔😬😡 зар не можемо имати још опција.
Real Cake Maker 3D Bakery ব্যাজ lwx
Име игре је прави цаке макер 3д али овде је 3д торта закључана.....😕😣и ова игра је била веома занимљива и забавна😀
Игриица је супер🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍪🎂🍩🍩
Дао сам јој 5 звездица, јер је заиста опуштајуће и омогућава ми да зауставим стрес чак и моја мала сестра игра ову игру 🙂. Молим вас свим срцем преузмите ову игрицу која је веома забавна малој деци. Ја сам велики и волим ову игру тако незгодну. Наставите са добрим радом 😁👌
Није забавно, разлог зашто сам му дао 2 звездице је зато што не могу ни да нахраним купца..
Добра игра, али већина ствари је закључана. Иначе супер.
то је веома добра игра. јако ми се свиђа. у неким игрицама за колаче алати које користимо да направимо торту не би радили како треба. али у овоме ради како треба😊😊😊
Оценио сам једном звездицом јер сам користио 108 мб за преузимање, али се нисам отварао након преузимања, то је само губитак за мене, тако да сам разочаран .... па га оцењујем са 1 звездицом.
Јована Попић неслазем се
Било је веома лепо и свиђа ми се декорација у игри у овој игри, морамо да оценимо колаче, а онда ће торта бити оцењена. Превише ми се свиђа ова игра
ова игрица је најбоља игрица на целом свету🌟
Dancing Road: Color Ball Run! இசை ega
Заиста је добар, али реклама је више
Много је ствари закључаних, не могу чак ни да испечем свадбену торту која је досадна јер када преузмете видите да је то невероватна игра, али када је играте, све ставке су закључане сваки😤 где то није фер јер то кошта зато што ја и дајте два сада када је поштено😓
🎈🎂🎁🎀🎄🎉🎊💌💌💐💐
Ово је добра игра. Нећу на више нивоа ОТКЉУЧАТИ, АЛИ НАЖАЛОСТ НЕ ТУ, али ми се свиђа ова игра и нећу прави колачар 3Д пећи, припремити и украсити 2.
Мислим да је ова игра некада била досадна. дај још колача.
Ова игра 🎮 је лепа. добар труд. Али још више бих волео да дође до мале промене у томе.и желим да направим више од само 3 врсте колача 🎂.заслужује да буде оцењен са 3 звездице 🌟.... Заиста бих волео да направите више побољшања и игара попут 👍 или многе чак и боље од ове. Добар посао, само тако настави. И више од 3 места би требало да буде отворено у првом кораку.
веома лепа игра али је лепша када су све ствари откључане........ осим ако не уживате у игри...... хвала вам
Одлицна јеее!!!💖💖💖💖
Real Cake Maker 3D Bakery Simulasyon fscu
Волим ову игру. али једна ствар, све потребне ствари су закључане
Веома лепа игра, али постаје досадно играти само те колаче😩 али је добра игра👍
Свиђа ми се ова игра. И волим да правим торте и колаче.. али такође желим да правим смути и свадбене торте...😔.....али су закључане.. па молим да откључате све. Тако да много уживамо.... а ова игра је такође веома интересантна и добра за децу..🥰..
Забавно је, али мало је превише извините мешање игре само од 100% је 25%
Забавна игра за играње, али понекад постаје досадна.
Ова игра је тако досадна јер је играм целу годину дана и такође сам добио много звездица, али време пролази и не могу да направим друге торте као што је дато у игрици само могу да правим колаче и рођенданске торте, то је заиста најгоре игра . Молим вас учините нешто да игра буде што пре .
То је корисно за малу децу и помаже деци да науче како да пеку
Ова игра је дивна узбудљива невероватна наставите да играте ову игру само свакодневни прави произвођач колача 3Д је дивна, али досадна реклама
Ова игра је веома добра и лепа јер смо овом игром били пекар. Али има толико огласа
Real Cake Maker 3D Bakery Penyelakuan ijo
Када сам преузео ову игру мислио сам да ће бити невероватна, занимљива, забавна, игра коју никада нећете уморити да играте, али нисам добио оно што сам очекивао, помало је досадна, посебно када кувате, ма дајте људи какву игре ово? Било би много боље да су неке ствари које су закључане биле откључане. Глупа игра😑😐😝😝😒😠😡😳😬😩
Апликација ми се веома допала. Осећао сам се срећним.. Учитавање такође није предуго
Дивна игра, али игра је сав новац, молим вас откључајте их 🤗 зато дајем 4 звездице
Real Cake Maker 3D Bakery จำลองสถานการณ์ pmt
Волим ову игру, али у овој игри постоји један проблем што постоји нека група за закључавање и да бисмо је откључали морамо платити новац (😠😠) зар не
Волим све игре, али стварно волим да кувам, тако да играм све игре кувања као што је прављење сладоледа, прављење сока, прављење торте или било шта друго од кувања. Хвала оператеру ове игре.
Волим колаче и кување и ова игра је фантастична, одлична. Много ми се свиђа ова игра
супер је игрица
Ово је најбоља апликација за децу. Они уживају у томе и осећа се као да правимо торту