Post by idetpintoeko on Feb 9, 2022 1:23:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori punktid ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
See on väga keeruline. Silma käsi on seal. Peate tõesti pöörama tähelepanu sellele, kuidas plaadid on virnastatud. Lõbus ja lõõgastav
Kena mäng, aga palju reklaame.
Ei saa oma eelmist ostu taastada, samuti ei saa helisid eemaldada? Mis selle mänguga juhtus! See meeldis mulle varem, kuid arvan, et värskendused ei võimalda mul eelmist ostu taastada ega helisid eemaldada
Liiga palju reklaame
Liiga palju reklaame. Muudab mängu igavaks
Ma arvan, et see on suurepärane päevaekskursioon, et olla suurepärane päev sggdvsg ja jälle esikoht ja veel kord esikoht ja veel kord esikoht 27. punkt, et see ei olnud esimene koht suurepärasel päevaekskursioonil ole suurepärane päevaekskursioon, et olla suurepärane päev yqsa teed suure päevaekskursiooni, et olla suurepärane päev
Ma armastan seda mängu. See on mõtete kõditaja. Tase on väljakutsuv ja mis kõige tähtsam - lõbus! On tasemeid, mis on üsna keerulised, et kasutada võimsusi ja mis on hõlpsasti kättesaadavad, kui vaatate reklaame. Usun, et arendaja teenib, kuigi ma mängin seda tasuta. Siiski on tasemeid, mis ei tundu olevat lahendatavad, seega pöördute tagasi nende võimsuste juurde... kuigi ma naudin tasemeid...
See mäng oli nii huvitav. Mulle meeldib see Ma annan meile märgi 💯/💯 ..
Tiledom - Matching Puzzle Game Hádanky wekd
Suurepärane mäng. Pole ajastatud, kuid peate vaatama 30 sekundi reklaame. Boo! Mulle meeldib väljakutse, sest sa pead oma käikudele mõtlema; muidu saab rohkemate plaatide jaoks ruumi väheks. Ma armastan rõõmsat muusikat ja värvilisi plaate.
oh! Mul on hea meel selle mängu alla laadida, sest tüdruk on stressis ja kool tapab mind. Mäng lõõgastab mu meelt nii mõnusalt, et lõpetasin esimese osa õppimise. [Teen 30-minutilisi pause, mängin seda mängu 😅]
See mäng on lõbus ... suurepärane mäng
Olen läbinud 150 pluss taset, järsku kustutas mu 3-aastane tütar mängu. Olen selle alla laadinud, kuid see hakkab algusest peale. Pean mängu puhkama
Mäng oli hea Kuid ainult üks asi on mäng kustutada, järgmine kord, kui soovite mängida 1. lehelt
Mängu reklaam ei ühti mänguga
Tehke rohkem selliseid mänge
Mulle meeldib leida vasteid erinevatest piirkondadest ja need kaovad umbes nagu muusika, millega muusika tegelikult sobib, samas kui ma sobitan, oleks lõbus, kui muusika muutuks mõnevõrra erinevalt
Viimane versiooniuuendus on nüüd pannud reklaami ekraani keskele, nii et ma ei saa mängida.
nii nii
Piiratud tähemärgid, piiramatu arv reklaame
Pole väga keeruline ja liiga palju reklaame.
Tiledom - 匹配任务 解謎 kbm
Sest ma ei suuda nii rumalalt 21. taset läbida
Nii et väga laste piinlik mäng
See paneb teid tõesti mõtlema, kuidas saate teha või leida 3 sarnast pilti. See võib tunduda lastele mõeldud mänguna, kuid ei, see on tõesti hea ja väljakutsuv
Mulle meeldib see mäng, kuid reklaamid on liiga pikad ja preemiad väikesed.
hea mäng, peate tõesti oma järgmise käigu peale mõtlema.
viis tärni, sest mäng on wow...väga nauditav
Tiledom - Matching Puzzle Game Mõistatusmängud bfp
Mulle meeldiks see mäng, kui lollid reklaamid keset mängu ei ilmuks! Kui see jätkub, desinstallin selle!!!0
See mäng oli äge.
Ma pole kunagi varem ühtegi mängu arvustanud, kuid mulle tundub, et inimesed peavad teadma, kui suurepärane see mäng on. See aitab mul tõesti ärevusega toime tulla ja seda saab mängida kõikjal, võrguühenduseta. See on tõesti hästi üles ehitatud mäng kawaii graafikaga ja see võib mõnikord olla keeruline, mis on suurepärane. Suurepärane mäng, poisid.
tore ja hea mäng huvitav. ..👌
Lõpuks lõpetage, kui plaadid on õiged
See on väga geniaalne mäng..!! Mäng lõpeb aktiivse meelega.😎😎.
Halvim mäng. Mäng ei ole aus. Arendaja ei suhtu mängureeglitesse tõsiselt. Tõelise mängija jaoks pole see hea.
Piisavalt aus mäng ja ajab praeguses olukorras aega. Probleem nagu paljudes mängudes on lisades. Mul pole probleemi lisade olemasoluga, sest sageli pole võimalik neid sulgeda muul viisil kui mängu sulgemine. X, mis peaks lisamise sulgema, ei ole aktiivne ala, nii et satute pidevalt mängupoodi. Kui see nii läheb, siis see desinstallitakse ja nad ei teeni minult midagi.
Miks ma ei saa järgmises peatükis mängu mängida?
Tiledom - 匹配任务 解謎 kbm
See mäng on 1. kohal PALJU lõbus, kuid tasemete edenedes muutub edasipääs võimatuks. Ma jälestan kõiki mänge, mis võtavad rohkem kui 10 katset ja mis laovad asju üksteise peale, nii et mängija ei näe, millega nad töötavad.
See oli lõbus, kuni nad panid teid abi saamiseks vaatama 3 reklaami.
Toredad mängud on huvitavad, kuid mõnel tasemel on veidi raske lahendada
reklaam näitab erinevat mänguviisi
See on tore mäng, kuid palju reklaame muudab selle vähem lõbusaks.
Oleks andnud 5 tärni, kuid pilt oleks väga väike.
Dive in the Past Авантуристичке olqc
See oli väga tore mäng, ma armastan seda mängu väga, ma mängin seda mängu väga, kui mina ja mu ema oleme vabad, me mängime seda mängu on väga tore mäng, ma armastan seda mängu väga