|
Post by dracusorul on Mar 24, 2015 19:28:37 GMT
Numele folosit pe server DracusorulRoscat Varsta :18 Steam ID :STEAM_0:0:1461143882 De ce vrei admin :Pentru a ajuta servarul sa il facem mai strict si app eu sunt cam 6 ore online pe servar asta Experienta : Am detinut un servar am fost administrator am creata si configurat servare cu steam-nonsteam am fost owner pe zmlunetisti deci am un profil bogat ID Messenger :mihai_vise@yahoo.com
Conditile minime pentru admin , adaugatile in cerere si raspundeti veti fi verificati de owner/adminii dupa acea Sa nu joci codat -Nu joc Sa ai un limbaj decent -Am Sa stii cum sa te loghezi la serv cu parola setinfo _pw "parola ta" - Stiu Sa ai minim 5 ore pe server verificam cu gametracker - Le voi face Sa faci dovada ca ai citit regulamentul adminului si tutorialul adminului - Am facut Sa ai acelasi nick pe server si forum - Aproape dar eu zic ca ok Sa ai 5 voturi desigur si postate pe forum - Le voi face
ATENTIE ! Adminii pot raspunde cu Pro/Contra la cererile playerilor. Owner-ul isi rezerva dreptul de a da admin sau nu unui anumit player. Owner-ul isi rezerva dreptul de a scoate oricand adminul unui player.
|
|
|
Post by Bogdannnn on Mar 24, 2015 20:08:00 GMT
Acceptat P.M catre mine cu numele si parola .
|
|
|
Post by StillAlive. on Mar 25, 2015 16:02:33 GMT
Ok. TC
|
|