|
Post by I Destroy You <3 on Mar 25, 2015 19:51:59 GMT
O cerere admin , pentru a fii luata in considerare trebuie sa respecte urmatoarele conditii Pentru a face o cerere admin deschideti un topic nou cu numele "Cerere admin numele dvs" Numele folosit pe server : I Desotroy You <3 Varsta : 17 Steam ID : De ce vrei admin : ca sa fie un server frumos fara codati si sa joace player bine Experienta : am avut admin acu 6 ani dar nu mai tin minte multe ID Messenger : vasilache_cata Conditile minime pentru admin , adaugatile in cerere si raspundeti veti fi verificati de owner/adminii dupa acea Sa nu joci codat - nu am coduri Sa ai un limbaj decent - nu vorbesc urat nici o data Sa stii cum sa te loghezi la serv cu parola setinfo _pw "parola ta" - stiu Sa ai minim 5 ore pe server verificam cu gametracker -trb sa le fac Sa faci dovada ca ai citit regulamentul adminului si tutorialul adminului -am cititi Sa ai acelasi nick pe server si forum - am Sa ai 5 voturi desigur si postate pe forum -trb sa le fac ATENTIE ! Adminii pot raspunde cu Pro/Contra la cererile playerilor. Owner-ul isi rezerva dreptul de a da admin sau nu unui anumit player. Owner-ul isi rezerva dreptul de a scoate oricand adminul unui player
|
|
|
Post by sennnz0r on Mar 25, 2015 20:57:46 GMT
:contra: in primul rand raspunde la tot ce ti cere in al doilea rand fa ore
|
|
|
Post by qual on Mar 25, 2015 21:01:28 GMT
eu zic sa incercam, pro
|
|
|
Post by StillAlive. on Mar 28, 2015 6:28:07 GMT
Eu sunt pro,merita o sansa. Ai tutorial pe forum cu comenzile,si te poti ghida,pe parcurs o sa le stii bine! Mai asteptam 2-3 pareri!
|
|
|
Post by Bogdannnn on Mar 28, 2015 10:59:11 GMT
Ai primit Admin astept P.M catre mine cu numele si parola
T.C
|
|